ADRES: Dendermondsesteenweg 349 te 9040 Sint-Amandsberg

Aan de achterzijde (via de parking) is er toegang tot de praktijk zonder opstap. Voor de beschrijving zie onderstaande foto’s.

Alle onderzoekszalen bevinden zich op het gelijkvloers zonder opstap.

Er is een aangepast toilet. 

De dichtstbijzijnde bushaltes zijn het Heernisplein op 100 meter, de Baeyensstraat op 240 meter en de Gentbruggestraat op 350 meter.

Bereken je busroute hier: routeplanner.

Volgende buslijnen houden er halt:

De praktijk is gesitueerd op de Dendermondsesteenweg 349 tussen het Heernisplein en de Colruyt. We bevinden ons recht over het Power tankstation en de Bond Moyson mutualiteit.

Bereken je route hier: routeplanner.

Er kan geparkeerd worden achteraan op onze private parking. Deze is te bereiken door in te rijden rechts van de lingeriewinkel, tussenin huisnummer 353 en 355. Langs de parking achteraan is er ook toegang voor rolstoelgebruikers.

Parkeren op straat is ook mogelijk, indien de parking vol is. Ter hoogte van de praktijk is het een groene zone: betalend van 9u tot 19u en de mogelijkheid om 2 keer 30 minuten gratis te parkeren met 20 minuten tussen. U moet steeds uw nummerplaat invoeren op de parkeerautomaten (ook indien gratis). Op de Dendermondsesteenweg richting Destelbergen, voorbij het kruispunt met de Adolf Baeyensstraat en Cécile Cautermanstraat is het overal gratis parkeren op straat.

Achteraan op onze parking is een fietsenstalling voorzien.