09 228 03 33 - FAX: 09 273 79 40

Radiologen

Niels Favoreel

Niels Favoreel

Radioloog

Niels Favoreel behaalde zijn diploma van Arts in 2010 te Gent. Vervolgens specialiseerde hij zich in de Medische Beeldvorming. Hij genoot zijn opleiding in het AZ Delta te Roeselare, AZ Groeninge te Kortrijk en het UZ Gent, zowel op de diagnostische radiologie als de interventionele radiologie. Hij studeerde af als radioloog in 2015.

Na zijn opleiding specialiseerde hij zich verder in de abdominale radiologie en MRI. 

Nadien startte hij zijn carrière in het Sint-Andriesziekenhuis te Tielt, waar hij samen met zijn collega’s, er de MRI opstartte. 

In mei 2017 besloot hij om privaat te gaan werken. Hij vond een plaats om dit te doen bij Dr. Van de Velde te Sint-Amandsberg, waarvan hij de zaak overnam in 2018.

Ondertussen specialiseerde hij zich verder in de musculoskeletale radiologie, mammografie en infiltraties onder scopie en echografie.

Dr. Favoreel is ook erkend eerste lezer in het Vlaamse Screeningsprogramma naar borstkanker.

Roxanne Bladt

Roxanne Bladt

Radioloog

Roxanne Bladt behaalde haar diploma van Arts in 2017 te Gent.
Vervolgens specialiseerde ze zich in de Medische Beeldvorming. Ze genoot haar opleiding in het UZ en CHU Sint Pieter te Brussel, het AZ Groeninge te Kortrijk en het AZ Jan Palfijn te Gent.
Ze studeerde af als radioloog in 2022. Nadien deed ze nog 6 maanden radiologie in Frankrijk.
Momenteel werkt ze in het universitair medisch centrum Sint Pieter te Brussel als algemeen radioloog en mammoradioloog, en in de privépraktijk in Sint amandsberg waar ze zich vnl. bezig houdt met musculoskeletale radiologie, mammoradiologie en infiltraties onder scopie en echografie.
Dr. Bladt is ook erkend eerste lezer in het Vlaamse Screeningsprogramma naar borstkanker.

Ignace De Schrijver

Ignace De Schrijver

Radioloog

Dr. De Schrijver behaalde zijn diploma van arts in Gent in 2000, waarna hij zich specialiseerde in de medische beeldvorming.
Hij genoot zijn opleiding radiologie in het UZ Gent en het Hôpital Erasme (ULB).
Sinds zijn opleiding is hij actief in Duinkerke, met een bijzondere interesse in de senologische en interventionele musculoskeletale radiologie, waarvoor hij in 2015 een Diplôme Inter-Universitaire behaalde in Parijs.
Dr. De Schrijver werkt op regelmatige basis in de privaatpraktijk van Sint-Amandsberg samen met de collega’s. De rest van de tijd is hij werkzaam in de Groupe d’imagerie médicale Dunkerquois.